Ndihem keq për qdo gabim të kaluarës time

Ndihem keq për qdo gabim të kaluarës time

Përshëndetje jam një djalë që per 6 ose 7 vite e kam ushqyer veten me ide religjioze islame të cilat kan ndiku shum nmënyrën e jetës time duke mos u përshtatur nshoqëri duke qenë shumë kushtëzues për partneren time nga e cila jemi ndarë shkak që unë isha shumë kushtëzues madje edhe për gjëra shum të vogla,në ditët e sotme nuk jam më i tillë dhe ndihem shum keq kur e shoh vetin se në vende ose gjëra që nuk përshkojn me islamin.e gjykoj veten për qdo vepër që nuk përshkon me islamin dhe pastaj mvijn mendime se un jam i tillë nuk jam njeri i mirë nuk meritoj asgjë më pengon qdo kritikë madje edhe në shaka ndërsa kur me thonë fjalë të mira prap mendoj vet më vete ti nuk je kshtu i mirë ti e din qka ke bo ti smundesh kurr me kon i mirë
Mè vret gjithqka që kam gabuar në të kaluarën smund ti harroj andaj edhe preferoj të rri vetëm sdua të gaboj me askënd duke bërë muhabet për të tjerë ngase me lendon shumë kur kam folur diqka për dikë e ndoshta ai pastaj është sjellur shumë mirë me mua nuk di nga ta përfundoj këtë ngjarje kam frikë shumë edhe nga ajo se qfarë mendojn njerëzit që me njohin për menyren e jetës time tani
Eshtë hera e par që po kërkoj ndihmë nga ju si profesionalistë pasi kam provuar edhe vetë duke ja kujtuar vetës se Zoti falë por prap se prap më rikthehen herë pas here kto mendime,ju falemnderit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: