Pyetjet e Fundit

Endrrat

Përshendetje! Unë kam shum kohë që vuaj nga Depresioni.Por tek unë fillon vetem nga ëndrrat.Unë sho ëndrra,ndjej gjera,i parashikoj dhe më ndodhin.Nuk di pse jam aq e lidhur me ëndrra dhe më duket se jam zgjuar i përjetoj sikur reale

zemra dhe dashuria

Nuk marr dot frym ri pa gjum reh zëmra shpejt kjo gjë më ka filluar kte muaj te kti viti

Ankthi

Ndonje keshill per ankth dhe sulme paniku

Depression

Jam Duke vuajtur nga Depresioni qe 5 muaj . Kum perdor hapa (qetsues) të ndryshem( Edhe te psikologja po shkoj ) Ama perveq gjumi qe mu ka nreq tjeter sen Jo. Spo kam vullnet jet, as shpres, motivim , spo mu hidhet me ba asgje vetem po du me nejt shpi Edhe vet po kam […]

Lajmet

PLOTESONI PYETESORIN

June 27, 2017

Ky pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar […]

Video

https://www.youtube.com/watch?v=WwMYVxFphgw

Nukjevet

March 17, 2016

Na përcjellni edhe në: