This page was exported from Nukjevet [ https://www.nukjevet.net ]
Export date: Sat Dec 4 23:11:06 2021 / +0000 GMT

Rreth Nesh
Nuk je vet është webfaqe këshilluese e cila ju dedikohet të rinjve dhe paraqet një mjedis te sigurtë që të shprehin preokupimet e tyre më intime përmes internetit, dhe në të njëjtën kohë të marrin këshilla profesionale nga ekspertë të lëmive të ndryshme


Kjo web faqe këshilluese ka për qëllim që të ju ofroj të rinjve mundësi këshillimi dhe ndihmë për brengat e tyre me te cilat ballafaqohen gjate rritjes dhe  përditshmërisë së tyre.

Kjo formë e këshillimit e bën më të lehtë qasjen e të rinjëve tek ndihma profesionale nga ekspertë të fushave të ndryshme, të cilët do të jenë të gatshëm të përgjigjen në pyetjet e tyre lidhur me brengat e tyre më intime me të cilat ata ballafaqohen sidomos gjatë adoleshencës.
Qëllimi i kësaj faqeje është t'u ofrojë  këshillim profesional, falas dhe në formë plotësisht anonime të rinjve.

Kjo uebfaqe ka për qëllim të mbulojë mungesën e shërbimeve këshilluese për të rinjë në shkolla dhe institucionet shëndetësore.borsa louis vuitton christian louboutin shoes louis vuitton outlet online Christian louboutin outlet

Post date: 2014-12-03 18:12:22
Post date GMT: 2014-12-03 18:12:22
Post modified date: 2016-10-18 10:04:55
Post modified date GMT: 2016-10-18 10:04:55
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com