virgjeria

virgjeria

Prsh kam nje pyetje per Gjinekologen ! jam nje vajz 18 vjeqare dhe kam kryer kam bere seks anal dhe por ate dit me ka dalur pak gjak nga vagina dhe kam frik dhe dua ta di nese kam humbur virgjerin?

Një koment për “virgjeria”

 1. admin says:

  Pershendetje Tina dhe faliminderit qe na ke shkruar.
  Hyrja ne mardhenje seksuale eshte nje perjetim i rendesishem dhe kerkon paraprakisht te intresohemi dhe marrim sa me shume informacione lidhur me gjitha aspektet e seksualitetit.
  Vendimi qe pervoja e pare seksuale te jete seksi anal per te ruajtur “viregjerine” ka qene ideja e kujt? Te ftojme te reflektosh mbi vendimet qe merr per shendetin tende riprodhues ne te ardhmen.
  Per tu pergjgijur pyetjes tende: nese ke bere seks anal athere himeni ka mbetur i paprekur (nuk e ke humbur virgjerine), ndersa pikat e gjakut mund te kene jene si pasoje e penetrimit ne zorren e trashe.
  Te ftojme qe te perdoresh masa mbrojtese (kondom) dhe te beshe nje vizite te gjinekologu per tu mirepajisur me informacione rreth shendetit riprodhues qe ta shijosh ne menyre te shendetshme sa me mire.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: