Virgjeria

Virgjeria

Jam nje vajz 23 vjeqe kam pasur ferkime shum dhe pa qellim i ka rreshqit penisi vetem pak maja e penisit ne vagine ai bjen qe e kam humb virgjerine sepse kam pasur pak gjak ?ju lutem ktheni pergjigje sepse jam ne stres e theksoj qe nuk e ka futur deri ne fund vetemm pakk majen e penisit ?

Një koment për “Virgjeria”

  1. admin says:

    Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Eshte shume veshtire te te kthejme nje pergjgije te saket ne pyetjen tende. Menyra e vetme per te kuptuar nese ke humbur virgjerine eshte te beshe nje kontrolle te gjinekologu.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: