Varësia dhe dembelia

Varësia dhe dembelia

Pershendetje.Jam nje nēnë e shqetsuar per djalin tim 10 vjeqar.Kete vit ai ndjek klasen e peste.Eshte shume djalë inteligjent por dembel.I kupton te gjitha detyrat por ngurron ta lodh koken ti beje vet.Gjithmone kerkon ndihmen time ne kryerjen e detyrave te shtepise ose te pakten ta kete pranime time gjate kryerjes se detyrave.Kur i them se duhet te filloje ti bej vet ato pa ndihmen time ,ai zemerohet dhe i le pa i bere.Kerroj nga ju ndonje keshille se si te filloje ai te pavaresohet se jo gjithmone jemi te lire te ju ndihmojne atyre.Vlen te ceket se ketu fajtor jam une se q ne fillim jam kujdesur per te duke pasur frike se mos po i ben detyrat gabim.Gjithe te mirat

Na përcjellni edhe në: