Tensioni gjakut ankth stres

Tensioni gjakut ankth stres

Jam nje djal 23 vjec kam pasur sulme paniku tash me esh bere vesvese matja e tensionin te gjakut dhe me rin 150/100
E mas shum shpesh dhe kam mendime te keqija dhe ankth mendime reth vdekjes etj. Cka ash kjo ?

Një koment për “Tensioni gjakut ankth stres”

 1. Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar,
  Po fillojme me pjesen e problem eve qe lichen me shendetin fizik ndersa per veshtiresite me ankthin do merrni pergjgjie nga psikologu.
  Sistemi kardiovaskular (zemra dhe enet e gjakut) reflekton cfardo shqetesimi te organizmit (edhe jashte zemres). Ju jeni nje person i ri ne moshe dhe duhet qe pasi te sqaroni dhe objektivizoni gjendjen tuaj shendetsore ta jetoni jeten. Ju rekomandojme qe te lajmerohenin te mjeku juaj familjar ku ne baze te te dhenave dhe ekzaminimit do te ju drejtoje per ekzaminime tjera plotesuese per qartesim te situates.
  Pervec ekzminimit bazik te sistemit kardiovaskular ka edhe ekzaminime plotesuese qe per nje kohe me te gjate mund te ju percjellin parametrat dhe te evidentojne ndonje parregullesi eventuale.

  Gjithe te mirat,
  Dr Dardani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: