Strisho

Strisho

A mund ta mar vet mostren e strisho vaginale dhe cervicale ,nese po si a mund ndonje keshille dr Premtim?

Një koment për “Strisho”

  1. admin says:

    Pershendetje Era,
    Strisho vaginale nuk mund te meret vet por vetem nga gjinekologu.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: