Simptoma

Simptoma

Prsh ka pothuajse 2 jave qe kam dhimbje ne fund te barkut dhe shpine kam lodhje ne ecje ne pun shpije mezi mbushem frym,urin te shpesht,marrje mendesh dhe mengjes mbremje kam te perziera.
Ka 3 jav qe kam pas marrdhenie intime pa mbrojtje por un e kam ciklin e qrregullt per shkak se para shum vite kam pas nje semundje qe sot eshte shum dhe kam pas terapi dhe cikli me vjen vetem me barna po keto koh si kam pas fare dhe mitrren dhe vezoret i kam te vogla dhe shum pak
Deshta te dij pse me ndodhin kto a thu mund te jem shtatzen qe kjo mun te jet veq se nje mrekulli apo si asht puna
E theksoj edhe pse cikel skam pa barna por qdo her qe e kam kohen e tyre kam simptoma pothuajse do vin ato po ashtu kam kohe te ovulimit per shkak se simptomat i kam pothuajse te njejta si ovulim.
Deshta te dij pse me ndodhin kto si ne ne ushqime si ne aroma edhe ka 3 dit qe ne mengjes kam pa disa njolla kafe si te kuqe gjaku tek.mbathjet ne mengjes
Do isha falenderuese po te ma kthenit nje pergjigje
Edhe e fundit kam ba nje test shtatzanie dhe eshte nje vije e kuqe nje shum e holle

Na përcjellni edhe në: