shume xheloz

shume xheloz

Dua te ndaj me ju nje problem timin jam ne nje lidhje dhe kam vene re se ai eshte shume xheloz ndaj meje dhe po mendoj sikur ta le por problemi eshte se e dua shume por po ndihem shume keq nga ana psikologjike ju lutem me ktheni nje pergjigjje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: