Shtatzania me Ivf

Shtatzania me Ivf

Përshendetje stafi juaj i dashur dhe i nderuar i cili çdohere na hjendesh prane me keshillat e juaja
Une jam 36 vjeqare dhe kam dy vajza (15-13 vjeq)te dyja i kam ne lindje normale
Pas lindjes se vajzes se vogel kam pasur gjakderdhje ku nga e cila sot kam sindromin shehhan
Cikli me vjen vetem nese perdor cikloprogynova.Mirepo analiza e AMH me ka dal me vleren o.85.ng/ml
Para 1 muaji e teper kam bere Ivf me veze te miat per ani pse u rriten nuk ishin te mira per tu fekonduar. Opsioni i fundit per nje shtatzani eshte Ivf -ja me donacion te vezeve te dikujt tjeter
Mjeku turk me ka thene se shancet per IVF me suksese jane 60-65%me donacion te vezeve,por duhet trashur endometriumi sepse gjate ciklit te fundit ishte 3mm
Ju lutem shumë me tregoni se keto perqindjet 60%-65%per shtazani a jane te uleta apo te mira per nje shtatzani me donacion
Ju lutem me tregoni sinqerisht
Faleminderit shumë dhe iu qmoj

Një koment për “Shtatzania me Ivf”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni kontaktuar. Kjo perqindje qe ju eshte prezentuar eshte shume e mire. Suksese dhe gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: