shtatzania

shtatzania

pershendetje jam nje vajze 18 vjec nuk mindem te ngel dot shtatezane jam 3 vite e fejuar edhe nuk ngel dot

Një koment për “shtatzania”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pershendetje Nëse keni nje vit tentin per shtatēzani dhe nuk ka sukses, duhet tē lajmeroheni me një qendër pêr infertilitet dhe nevoitet analiza dhe ndoshta trajtim.

    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: