Shtatzania

Shtatzania

Pershendetje,kam gati 2 muaj qe jam martuar por me shqeteson nje gje ne muajin e pare kisha seks te mbojtur por ne muajin e dyte jo me fryhet barku por nuk kam te vjella dhe asgje tjeter a duhet te bej test
FALEMINDERIT,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: