Shtatzania

Shtatzania

Pershedetje kom kryer mardhenie me te dashuren time dhe si duket ka ngelur shtatzan si mund ta abortojm femijen

Një koment për “Shtatzania”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Duhet të lajmeroheni ne QKUK ne Kliniken Gjinekologjike , tek planifikimi i familjes ,dhe ju informojnë mbi procedurat qe ndiqen.

    Gjithe te mirat,
    Dr.Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: