shqetesim

shqetesim

pershendetje jam e shqetesuar per te dashurin tim dhe nuk di si ta ndimoj ka munges te madhe te vetbesimit jeton jasht shtetit dhe jemi ne distanc por e ka shum te veshtir te mar vendime dhe mendoj se per kjo ka ardhur si pasoj e nje femijrie jo shum te lumtur se ndonjehere nuk jane vetem kushtet qe duhet ofruar nje femije por edhe dashuri nga prinderit dhe ketij i ka munguar sepse prinderit i ka ne moshe me te vjeter se te tjeter nuk kalon koh shum me ta si si tip eshte shum shum i mbyllur me te gjithe dhe kjo po i pengon te ec perpara ne jete dhe po ia pengon gjith aftesite qe ka se me te vertete eshte shum intelegjent pres keshillat e juaja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: