Shendeti

Shendeti

Me fal doja te pyesja sterilizmi i objektve edhe steriliteti ke meshkujt a kane lidhje bashk se me duket sikur nese prek ndonje objekt ose rri ne ndonje vend te sterilizuar me ngjan sikur mos shkatokton sterilitet?

Një koment për “Shendeti”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar rreth shqetesimit qe ke.

    Hapesirat e sterilizuara nuk kane asnje nderlidhje me sterilitetin, qe do those se fare nuk e afektojne sterilitetin te meshkujt.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: