Seksualiteti

Seksualiteti

Pershendetje jam 28 vjecare e martuar dhe kam nje djal tri vjec, jeten seksuale konsideroj se me bashkeshortij e kemi te shendetshme. Mirepo preokupimi im eshte se nese ndonjehere per x arsye dua te mastruboj cdo here e bej duke shikuar video te vajzave duke kryer mardhenie me njera tjetren. Nganjehere mendoj se ndoshta ka te bej me nenvetedijen time rreth seksualitetit tim edhe pse ne jeten e perditshme nuk ndjej atraksion seksual ndaj femrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: