Pytje

Pytje

Pershendetje stafi ma i mir A guxoj me perdor Noofen 250 MG njekohsisht me Paroxetine 40MG edhe Tegretoll 300 MG Edhe Xanax 0.5

Një koment për “Pytje”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. ju rekomandojme qe te konsultoheni me mjekun qe ua ka pershkruar perdorimin e ketyre medikamenteve pasi ai e njef nga afer dhe me mire gjendjen tuaj. Perdorimi i mendikamenteve pa u konsultuar me nje mjek speciialist mund te shkaktoj efekte anesore te llojeve te ndryshme.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: