Mungesë kondicioni dridhje trupi

Mungesë kondicioni dridhje trupi

Prsh Nuk je Vjet, jam 25 vjeçar kam një shqetësim kam mungesë kondicioni kur ha diçka e vjellë me humbet e gjithë fuqia e trupit dhe kur dëgjoj diçka të keqe me bjen i gjithë kondicioni më dridhet i gjithë trupi shpesh më ndodh të marrë infuzion që të rimarrë veten dua ta di përse më ndodh kjo pres përgjigjje. Faleminderit

         

Një koment për “Mungesë kondicioni dridhje trupi”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te beni nje konsulte me mjekun e familjes per nje ekzaminim me specifik lidhur me shqetesimet tuaja.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: