Mukoza vjellje

Mukoza vjellje

Pershendetje kam probleme me mukozen kelbazen me se pasku qe 3 – 4 muaj cdo jav me bene te vjell kthej mukoz nga se me ngacmon barkun dhe me bene te kthej vjell po ashtu cdo dite kam mukoz peshty mukoz por nuk vjell cdo dite … Me ngacmon lukthin me bene te vjell zakonish vetem sekret mukoz por jo edhe ushqimin dmth mendoj qe mukoza me bene te vjell pas ngrenjes te ushqimeve zakonisht ndonje keshille do te ishte e mireseardhur qfar analiza qfar hapa te ndermarr ju Flm……Jam duhan pires..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: