Mendimet negative

Mendimet negative

Pershendetje!
Kam vuajtur nga ankthi kronike Dhe mendimet negative per nje periudhe te relativisht te gjate ! Kam filluar te dal me Shume te shoqerohem me njerez problemi im eshte Kur jam vetem mendoj gjithmone per keq per veten edhe pse njeri sme thote gje kam tendencen gjithmone te mendoj keq per veten. Mund te them qe I marr gjerat ne nje prespektive personale gjithmone! Do Doja nje mendim te sinqert nga ana juaj professionale! Faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: