Lythat gjenitale

Lythat gjenitale

Pershendetje
Ka nje periudhe 2 vjeçare qe kam ven re nje lyth te buzet e organit gjenital, nuk kam kryer asnjeher mardhenie, nga se mund te jete shkaktuar ose si te veproj per ta eleminuar
Faleminderit

Një koment për “Lythat gjenitale”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju lutem ta vizitoni Gjinekologun, dhe ai ju tregon si ti trajtoni këto ndryshime.
    Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: