Lythat

Lythat

Pershendetje,

Kam pasur mardhenie seksuale pa mbrotje ku nga aty kam marr lythat (condillomat nese sgaboj quhen) dhe tashme u bene 2 vite qe i kam dhe nuk jane larguar. A ka rrezik qe i kam per kohe te gjate? Cfare mund te bej? A mund ti largoj? Ku duhet te drejtohem?

Një koment për “Lythat”

  1. admin says:

    Pershendetje Une,

    Te keshillojme qe sa me pare te beshe nje kontrolle te urologu per ti hequr condillomat te cilat nuk jane per tu marre lehtesisht pasi mund te shkaktojne probleme ne vazhdimesi, dhe mund te infektosh edhe shume vajza tjera, e pasojat mund te jene shume serioze per shendetin e tyre!!! Duke marre parasysh qe ato transmentohen permes marredhenijeve seksuale, nese keto 2 vite ke patur maredhenjije te pambrojtura duhet ti njoftosh partneret.

    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: