Lodhje

Lodhje

Pershendetje
Gjat dites po nihem shum i lodhun, kur zgjohem ne mengjes, teper i lodhur.kam lexu diqka me mat temperaturen ne mengjes e kam mat 3 dit ne mengjes e kam pas 35.4 tani 25.3 tani 35.4.
Edhe floket pom bin ma shum. Qka mun me kon.. flm..

2 komente për “Lodhje”

 1. Dardan Kocinaj says:

  Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar,

  Problemet qe i pershkruani medoemos duhet te plotesohen me ekzaminim te cilin ju rekomandojme qe ta realizoni te mjeku juaj familjar i cili mesiguri qe vec tjerash per sqarim te situares, do ju kerkoj edhe nivelin e vitamines D, B 12 dhe ac. Folik, te hormoneve te gjendrres tireoide ne gjak. Poashtu duhet te lajmeroheni te stomatologu per te sanuae problemet ne kavitetin oral, ose te sanoni ndonje vater/ fokus te vjeter qe mund ta keni. Mesiguri mjrku juaj do te ju udhezoj te specialistet perkates.

  Gjithe te mirat,
  Dardani

 2. Toni says:

  Flm dok shum. Toni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: