Konsulltim me profesionist

Konsulltim me profesionist

Pershendetje, jam e interesuar te mbaj seanca dhe te bisedoj me dike rreth gjendjes time emocionale, a mundet ju lutem te pergjigjet dikush.
Flm

Një koment për “Konsulltim me profesionist”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe falemindrit qe na keni shkruar, Ju ftojme te ndani me ne shqetesimin tuaj ne formen e nje pyetje ne menyre qe nje prej eksperteve tane te mund te jap nje pergjigje te plote dhe ndihmuese. Ndihuni e lire te na shkruani me teper.

    Gjithe te mirat,
    Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: