kanceri ne tekstikuj

kanceri ne tekstikuj

Pershendetje . Madhesia e njerit tekstikuj nga tjetri ndryshon shume. njeri tekstik eshte shume i madh dhe mendoj me shume se masa normale ndersa tjetri eshte normal.Kjo rritje e tekstikujve mendoj se me ka ndodhur ndoshta qe prej 2 vitesh .Kam lexuar se ndoshta shkaku eshte se mund te kem kancer ne tekstikuj, por nuk jam i sigurt . Doja te pyesja nese une nuk shkoj tek mjeku a do te kete probleme ne vijim. A mund te largohet . Si ndryshon kjo ne jeten e perditshme dhe seksuale. Nuk kam shkuar kurre tek mjeku per tu konrolluar dhe per t ia shprehur problemin. Ju lutem me ndihmoni.

Na përcjellni edhe në: