Jam nje 24vjeqare qe kam mbaruar nje lidhje 4vjeqare.

Jam nje 24vjeqare qe kam mbaruar nje lidhje 4vjeqare.

Pershendetje
Jam nje 24vjeqare qe kam mbaruar nje lidhje 4vjeqare.
Pas ndarjes kom fillu me fol me disa djem
Po shumica e tyre me shohin si objekt seksi edhe pse asnihere nuk hapi tem per seks apo ndonje trik tjeter.
Vendosa qe me dal me nje djal, pas 6 takimeve vendosem me shku ne nje vend privat kur bem disa lojra dashurie por pas asaj nate me shkruajti qe nuk mund te vazhdoj te flas me mua dhe u largu.
Po nga ajo nate tash gjendja ime emocionale u shkatrru si e permendi emrin e ti ose sho foto ti qaj edhe kam fillu me me ndiku shum keq te un edhe shum shpejt po neevozona dhe po i largoj edhe familjart e larg meje dhe po i ofendoj.
Prej kesaj kom Tash edhe um ka humb besimi tek
meshkujt dhe sdi si te veproj me sepse
Mendoj qe e kan vetem per zbavitje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: