Infeksioni

Infeksioni

Sapo kuptova se kam një infeksion. Bëra urinëkulturën dhe rezultati ishte: enterococcus spp. <100,000 cfu/ml. A mund të marr më shumë informacion rreth këtij infeksioni? a mund të transmetohet ky infeksion gjate mardhenjes seksuale te partne?!!!!!

Një koment për “Infeksioni”

 1. admin says:

  Pershendetje,
  Ky eshte nje enfeksion baketerial i cili duhet te sherohet me antibiotik dhe duhet te keshe kujdes ta marresh mjekimin si duhet.
  Kjo bakterije zakonisht ndoshe nese nuk kujdesemi per higjienen personal, por mund te mirret edhe gjate mardhenjes seksuale per arsye te ngjajshme.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: