Infeksion

Infeksion

Bëra urinëkulturën dhe rezultati ishte: enterococcus spp. <100,000 cfu/ml. Dua te di a eshte ky infeksion ka te beje me semundjet seksualisht të transmetueshme.Te lutem kam shume nevoje per pergjigjjen tuaj.🙏

Një koment për “Infeksion”

 1. admin says:

  Pershendetje Ana,

  Enterococcus faecalis eshte nje baketerie gram-pozitive, e cila shkakton zakonisht infekcione te traktit urinar. Eshte shume me rendesi te marresh mjekimin e duhur (antibiotiket) qe infecioni te sherohet si duhet.
  Mund te jeshe e qete, pasi ky infekcion nuk eshte shenje e semundjeve seksualisht te transmetueshme (SST).
  Duke marre parasysh qe e ke menduar kete lloj infekcioni si mundesi, te keshillojme shume forte qe rregullisht te perdoresh masa mbrojtese gjate mardhenijeve seksuale.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: