Gonorrhea

Gonorrhea

Pershendetje deshta te di a mund te testohet gonorrhea dhe chlamidia permes urines nese po cila analize duhet bere a duhet urino kultura apo cila ju lutem pres nje pergjigjje nga ndonje gjinekolog i faqes ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: