Gjiri

Gjiri

Ju lutem me ndihmoni ! Ka ca kohe qe me ther ne gjoks. Ca dite me pushon ca dite me ther gjithe kohes e vazhdueshme. Me duket si cpim i lehte. Bera eko dhe kontroll zemre se mendova se e kisha nga zemra po me dolen mire. Kam frike mos kam semure gjirin. Gjithashtu keto kohe kam pasur dhe dhimbje koke , dhimbje mesi dhe me duket sikur jam e kontraktuar ne shpatull dhe ne muskujt e qafes. Gjithashtu kam vuajtur me pare nga stesi. Doktori i zemres me tha qe kam stres por une kam frik mos kam gje ne gji. Ca duhet te bej. (Ndryshim ne permase apo ne lekure nuk kam gjithashtu as lunge nuk ndjej por sa here qe e shtyp per tu kontrolluar me fillon me ther me shume)

Na përcjellni edhe në: