Gjendrra

Gjendrra

Prsh deshta te ju pyes rreth gjendrres tiroide
Operacioni i saj a mund tket komplikime pasi qe kam lexu se kur te hiqet gjendra komplet me operim mund tndodh qe per nje koh nuk mund te flasesh
Dhe a esht kjo lloj smundje pra gjendrra siq kam lexu me internet dmth me shkall prej 1 deri 6
Dmth nese esht ne shkall te 5 apo 6 esht me problem kurimi i saj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: