Gjendrat

Gjendrat

Pershendetje, e kisha dhe nje oyetje per gjendrat. Me jane bere si toptha te vogla. 2 per nje jave. Nje afer brylit.. qe me pengon gjate kohes kur punoj dhe shkruaj ne tavoline. Dhe 1 afer kocit/eshtres se syrit. Topth i vogel.
Une dyshoj se jane bere nga nje lloj barnash qe po pij me BOMBE vitaminash. Firma: Solgar- female Multiple.. Ka per femra dhe meshkuj sepse mundohemi per shtatzani. Theksoj se urina ishte shum po shum e verdhe edhe te une edhe te bashkeshorti dhe besoj qe ka luajtur rolin e vet..
Doja te pyes.
Prej se vijne? A
do te zhduken?
A jane te rrezikshme sepse duket se kan dal lart ne siperfaqe. Dhe ku mund te drejtohem ne spital per kontrol te detajuar.
Faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: