Endrrat

Endrrat

Përshendetje!
Unë kam shum kohë që vuaj nga Depresioni.Por tek unë fillon vetem nga ëndrrat.Unë sho ëndrra,ndjej gjera,i parashikoj dhe më ndodhin.Nuk di pse jam aq e lidhur me ëndrra dhe më duket se jam zgjuar i përjetoj sikur reale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: