Dridhje e duarve

Dridhje e duarve

Pershendetje, kam nje problem nese jam duke sherbyer nuk mundem nga dridhjet e duarve dhe nga rrahja e shpejt e zemres , po ashtu edhe kur shkoj dikun te persona te panjohur me ndodh e njejta nese mundet dikush mem tregu qka duhet me vepru apo qfar eshte kjo gje a ka ndokush me te nejtin problem?

Na përcjellni edhe në: