Dhimbje stomaku

Dhimbje stomaku

Pershendetje
Jam 19 vjeqare dhe kam dhimbje ne fundin e barkut ne anen e majte, por qe shoqerohet edhe me dhimbjen e shpines ne te dy antët. Dhe ndonjehere edhe kemba e majt.

Një koment për “Dhimbje stomaku”

  1. admin says:

    Pershendetje Noki,
    Simptomat qe ke renditur kerkojne egzaminime dhe te keshillojme te beshe nje vizite tek mjeku familjar i cili po qe nevoja do te te drtejtoj te specialistet e fishus per te bere analizat e duhura dhe kuptuar shkaqet e dhimbjeve dhe mjekimin e tyre.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na përcjellni edhe në: