çfarë mund ta shkaktoj humbjen e memories per 3-4 sec

çfarë mund ta shkaktoj humbjen e memories per 3-4 sec

Pershendetje
Desha t ju pyes a keni njohuri se çfarë mund ta shkaktoj humbjen e memories per 3-4 sec
Dhe konfuzion pastaj
D.m.th mos me dit as te dhenat mat thjeshta per veten emrin apo ku je
Kjo gjë më ka ndodhur 2 herë deri tani edhe pse jam me moshën 22 vjeqare

         

2 komente për “çfarë mund ta shkaktoj humbjen e memories per 3-4 sec”

  1. Ana says:

    Pershendetje e dashur..un do te keshilloja te bebeje nje vizite per koken ose nje rezonance kkoke! Un ne moshen 25 vjece kisha rast te tille..u disnotigova me nje mpiksje e cila me trajtimin e duhur seshte me! Mos e neglisho te lutem! Te uroj tkujdesesh per vete

  2. Dr. spec. Violeta Hyseni - Mjekesise interne/Kardiologji says:

    Pershendetje,

    Ju rekomandoj te konsultoni Neurologun. Gjithe te mirat.

    Dr. Violeta Hyseni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: