ankthi dhe depresioni

ankthi dhe depresioni

Ndihem shume keq, ma ka shkaterruar jeten ankthi si dhe probleme te tjera…nuk jam ne gjendje te bej asgje me duket vetja si njeri pa te ardhme. Gjithashtu ndihem shume ndryshe nga te tjeret, jam shume introverte dhe me ben te ndihem dhe inferiore kur jam me njerez te tjere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: