Frike

Frike

Jam një djal ,koka më dhemb shumë , kam presion e stres shum te madh se nuk di as nga me vjen , ka filluar te më pëlqej vetmia shum por njëkohsisht edhe kam frik prei saj , bëhem nervoz shpeit , besoi shum dhe i dua shumë disa persona por ata nuk ma kthein dashurin as sa gjysma sa dhuroi , sillem keq me familje te ngusht ku thuajse nuk kan faj me shumicen e nervozav te mia , punoi shum por sapo filloi te fitoi apo te zhvillohem gjithmon nga frika behet shkas dhe kam deme te shumta..Faleminderiy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: