Gëzuar festat!

Përshëndetje të dashur përdorues të nukjevet.

 

Stafi i nukjevet ju uron festa të këndshme, me shumë dashuri e harmoni në familjet tuaja dhe mbi të gjitha shumë shëndet.

 

Sic e dini edhe ju, në këto ditë festash nuk punohet, andaj po ju lusim paraprakisht që të keni mirëkuptim në rast se vonohen përgjigjet në pyetjet tuaja!

 

Cdo të mirë

Stafi nukjevet

Na përcjellni edhe në: