This page was exported from Nukjevet [ https://www.nukjevet.net ]
Export date: Sat Dec 4 22:49:10 2021 / +0000 GMT

Lulëjete PrekaziProfesioni: Psikologe klinike

Studimet themelore dhe të Masterit për Psikologji i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës. Ajo

është trajnuar në programe të shumta profesionale të shëndetit mendor brenda dhe jashtë vendit, duke

veçuar Psiko-traumatologjinë dhe Traumaterapinë.

Që nga viti 2016 Lulëjeta ushtron veprimtarinë e saj si Psikoterapiste në Ambulancën e Psikologjisë

Klinike “Uni” në Prishtinë. Po ashtu, që nga viti 2006 shërben si Psikologe dhe Koordinatore e Qendrës

Rehabilituese për viktima të trafikimit në Kosovë MVPT/PVPT.

Lulëjeta ofron Psikoterapi Individuale dhe Këshillim Psikologjik për fëmijë dhe të rritur, si dhe Testim dhe

Trajtim me EPS.

 

 


Post date: 2019-10-11 14:10:37
Post date GMT: 2019-10-11 14:10:37
Post modified date: 2019-10-11 14:38:13
Post modified date GMT: 2019-10-11 14:38:13

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com