This page was exported from Nukjevet [ https://www.nukjevet.net ]
Export date: Sat Dec 4 23:37:36 2021 / +0000 GMT

Emine Doda - PsikologeProfesioni: Psikologe.

Studimet themelore per psikologji i ka perfunduar në Universitetin e Prishtines. Aktualisht është ne proces të perfundimit të studimeve master drejtimi psikologji shkollore dhe keshillim, poashtu në Universitetin e Prishtines.

Aktualisht është duke punuar si punëtore sociale në organizaten SOS Fshatrat e Fëmijeve të Kosovës. Në të kaluaren ka punuar si terapiste e fëmijeve me autizem në kuader të organizates Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë.

Ka punuar si vullnetare dhe ka kryer pune praktike në organizata të ndryshme siç janë: Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosove, Fondacioni Together Kosova, OJQ Labyrinth etj.

 

 


Post date: 2016-03-10 10:06:23
Post date GMT: 2016-03-10 10:06:23
Post modified date: 2016-09-04 07:36:16
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:36:16

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com