Nukjevet
https://www.nukjevet.net/expertet/dr-hatije-ismaili/
Export date: Sat Dec 4 23:39:37 2021 / +0000 GMT

Dr. Hatije Ismaili - Gjinekologe


Profesioni:  Gjinekologe

Biografia: 

Zn. Hatije është doktoreshë e licensuar e mjeksisë, e specializuar në gjinekologji, me një eksperiencë të madhe dhe profesionale në fushën ofurogjinekologjisë.

Për momentin ajo punon në Spitalin e Përgjithshëm ''Novo Mesto'', në Sloveni, si doktoreshë në sektorin e Gjinekologjisë.

Deri më sot, ajo ka publikuar shumë artikuj në revista mjeksore të Slovenisë dhe është bashkëpunëtore e jona , gjithmonë e gatshme për t`iu ofruar përgjigjje për problemet tuaja.
Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25

Post modified date: 2015-01-07 12:52:02
Post modified date GMT: 2015-01-07 12:52:02

Export date: Sat Dec 4 23:39:37 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ https://www.nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com