Pyetjet e Fundit

zeri

Pershendetje. Jam nje djale 26 vjecar. Une kam problem kur flas me njerez, me merret zeri ose flas me nje ton teper te ulet, vecanerisht kur flas gjate para shume njerezve. Kete problem e kam pasur gjithmone, si ne femijeri si tani. Kam qene tek psikologu dhe kam mbajtur shtate seanca, jam perballur me kete […]

Duart

Pershendetje unë quhem Bleard jamë 20 vjeç, kamë nje problem dhe nje hall shum te madh! Kam problemin me duart perse duart e mia duken te vogëla sikur te ndonje 12 vjeqarit ju lutem shum si mundeni mem ndihmu per kete problem babai im ka duart e medha po ashtu edhe mamaja ka duart tamam […]

Mos ndjesi

Pershendetje deshta me bo nje pytje jam e martuar qe dy vite por gjat mardhenive me burr nuk ndjej kenaqsi amund te me tregoni ku qendron problemi

Mpirje gjysma e trupit

Përshëndetje! Jam një vajzë 32 vjeç, problemi im është mpirja e gjysmës së trupit, ana e djathtë. Kjo me ka filluar para rreth 4 ose 5 vjetesh, kur kisha mpirje te zgjatura deri ne disa ore te kembes dhe dores se djathte, si dhe ndjeja mpirje ne fytyre, ne gjuhe.(Me ndodhte nje here ne 2 […]

Lajmet

PLOTESONI PYETESORIN

June 27, 2017

Ky pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar […]

Video

https://www.youtube.com/watch?v=WwMYVxFphgw

Nukjevet

March 17, 2016

Na përcjellni edhe në: