erza gashivenat ne kemb14.06.2013 16:36pershendetje desh tju pys se si mund ti hek venat nga kemba sidomos tek kemba e majt jan te fryera dhe posht gjurit me ndihmoni ju lutem sa me shpejt ktheni nje pergjigjje ju faliminderit
Dr. spec. Violeta Hyseni - Ekspert i nukjevet RE: venat ne kemb24.06.2013 16:52Pershendetje,|

Venat varikoze jane zgjerim i venave siperfaqesore. Ka metoda te ndryshme per eliminimin e tyre si me sklerotizim, me laser apo me nderhyrje kirurgjikale varesisht sa jane ato te zgjeruara. Prandaj ju rekomandoj te beni nje vizite kontrolluese te Kirurgu vaskular.
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.