mustafpuqrra ne lekur28.02.2013 13:11pershendetje jam 46 vjeq dhe kam proleme me puqerra ne lekur tte cilat me shfaqen ne pjesen e eperme te kembeve dhe kam kruerje te medha, kam qen te mjeku i lekures mka dhan me perdor ni lloj kremi po qe prap me jan shfaur...qka me rekomandoni ju...ju faleminderit shume.

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.