interesohemprishja e virgjinitetit 1o vjeq21.12.2012 18:46a mund te behet prishja e virgjinitetit nese i keni pasur 1o vjeq akoma si ke pasur menstracionet dhe ske qene e zhvilluar jam einteresuar ta dii???
qysh bohet prishjaRE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq01.01.2013 02:47qysh behet prishja vergjitetit
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq08.01.2013 16:18Humbja e virgjinitetit nuk ka lidheshmeri me cikliin mesntrual e as moshen, himeni  demtohet pamvaresisht.

Dr Premtimi 
Vlerëso
bekRE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq20.02.2013 01:07si behet prishja evirgjinitetit dhe qfar mnyre duhet
uneRE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq24.03.2013 12:20prsh dr kam nje pytje kam pas nje mardhanje me nje qik ja kom fut gishtin ne vagin por nuk ka pas gjak hiq dhe pastaj kom tentu mi fut penisin ne vagin por veq majen pak e kom fut mrenda ka pas dhibje shum dhe e kom hek a ka qen vergjin ajo . tregom pom duhet me dit
lauraRE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq05.11.2013 15:34pershendetje jam laura deshta ta bej nje pytje un kam te dashur veq se dal me te dhe aj me prek n vagin un lagem shum kam ndgju se mund ta humbi vergjinitetin nese lagem shpesh te lutem me kthenii pergjigje se jam shum e shqetsuar
GonaRE: prishja e virgjinitetit 1o vjeq03.02.2014 21:18Ju lutem a ka mundsi qe te me tregoni se si behet humbja e vergjinitetit me lehtsi se po kam frig??

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.