Luleperiodat14.03.2011 15:02u lutem te me infomoni me detajisht me kete problem qe kame, gjate muajit kame pasur mardhenie seksuale kuptohet me mbrojtet, mirepo periodata mu jane vonuar tash e 2 dite sipas parallogarive, jam shume e shqetsuar se mos kam ngel Shtatzene, ose sa eshte koha normale per vonesa te Periodave, me pare asnje here nuk me jane vonuar as edhe nje dite.Ju lutem te me ndihmoi ne nje pergjigje...........
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: periodat16.03.2011 11:50Edhe pse ke pasur maredhenje duke u mbrojtur gjthmone egziston mundesia (reth 1%) me mbet shtatzane por mundesite jane te vogla .Nese nuk te vine nje jave menstruacionet e beni nje test shtatzanie.Dr PremtimiVlerëso
Kela RE: periodat18.07.2011 14:44prsh... a mund te me jepni cdo detaj mbi periodat ... si shfaqet ajo
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: periodat25.07.2011 14:17Cikli menstrual normal vie me rregull ne qdo 28 dite dhe mund te zgjat 3-5 dite. Gjakederdhja vie si pasoje e gjveshjes se pjese se mbrendhme te mitres(Endometriumi)Qdo cikel i cili vonohet me shume se 7 dite ose vie me heret duhet te trajtohet nga ana e mjekut.Dr PremtimiVlerëso
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: periodat23.04.2012 11:50Kondomi eshte mbrotje nga infeksioni,por nuk preferohet maredhenja gjate ciklit menstrual.Dr Premtimi
Vlerëso
MarinelaRE: periodat28.04.2013 22:07.Pershendetje....doja te dija se qe nga dita qe kam kryer mardhenie sexuale me eshte cregulluar cikli....,para 2 javesh kam kryer mardhenie te mbrojtur....dhe cikli duhet tm vinte para 9 ditesh.....pse valle me jane vonuar.....? Testi qe bera me doli me 1 vij ne mes, jo anash.....te faleminderit doktor.

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.