erzavirgjinitetii31.07.2013 00:05kam pasur pak mardhenje me te dashurin pastaj kam pas gjakderdhje gjat gjith javes por ska qen koha e nestracioneve se di a kam humbb virgjinitetin.kum pas pak dhimtt ama jo brendii.mirpo andryshon madhsia e gjyksave se mu pom doket qe gjyksin e djatht u rrit mashum e nanen e majt jam njejt.edhe ne gjyksin e djatht kur te preki po kam dhimbje edhe eshtt ma i fortt .se kom banme deshir ket sen nese u ban.ju luten khemna nje pergjigjje se jam shumm keqqqqqqqqqqqqqqq..........faleminderittt.ju lutemm kthemna 1 pergjigjjeee sa ma shpejtt qe munii.edhe veqq kallxomni a e kom humbb a joo po du me ditt
ana RE: virgjinitetii01.08.2013 23:02e ke humbur virgjerin
arta RE: virgjinitetii02.08.2013 21:28erza sdi qte them por shikoie vet veginen tande
http://kshillamjeksore.blogspot.com/2012/04/llojet-e-himenit.html
merre qet link shikoi lloiet e vegines qe jan te virgjera edhe krahasoie me tanden sdi qte them tjeter perbes shpresoi qe tkam ndihmu sadopak :D
gresaaRE: virgjinitetii03.08.2013 08:26flm per pergjigjje ama qe mun mem tregu edhe qeta shumm tu kish alut memndihumuu .veq gjyksi i djath po eshtt ma i madh edhe ma i fortt.aama une kum pas gjakderdhje gjat gjithh javes.edhe kur kem kry mardhenje une se di aj qe ka fut penisin ne veginen time.ama mak vra pak perreth.veq spo di a kam humb a joo qajo pom brengoss.qe mun mem keshillu edhe ni heree kisha pas shumm qefff.
Dr. Premtim Gojani - Ekspert i nukjevet RE: virgjinitetii09.08.2013 21:45Kam pasur maredhenje \"pak\" eshte term i padefinuar. Nese keni pasur maredhenje nuk jeni e virgjer.

Madhesia e gjosave nuk ka te beje me virgjinitetin se edhe ne jeten normale njeri gji qeshte paksa me i madhe.

Dr Premtimi
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.