anajam e shqetesuar20.07.2013 17:20pershendetje.
jam e shqetesuar ..jam 23 vjechare dhe me shqeteson fakti se kam shum qime ne trup..ne shpin ne gjoks ne tere trupin..ne kemb jan me te ashpa kurse ne trup jan me te buta mirpo jan te sumta a thua qfar te bej mund tjet ndonje semundje kjo??:(
MD. Dialeta Dauti - Ekspert i nukjevet RE: jam e shqetesuar29.07.2013 15:44E nderuar,

e vertete qe eshte nje problem emocional,Po duhesh te konsultohesh me gjinekologun dhe endokrinologun se ka ndonje crregullim hormonal ne kete raste.Se pari konsultohu me ta pastaj e vetmja menyre eshte te hiqen ne menyre permanente me lasere ose elektrolize te esteti ose te dermatologu

Me nderime
Vlerëso

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.